Klubi i Prodhuesve përshëndet miratimin e pakos të rimëkëmbjes ekonomike

Prishtinë | 12 Tet 2020 | 11:38 | Nga Ekonomia Online

Klubi i Prodhuesve përshëndet votimin nga deputetët e Republikës së Kosovës, për miratimin e Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike nga pandemia COVID-19. Miratimi i këtij projektligj është pritur me padurim nga sektori privat, pasi që shumë biznese janë në vështirësi të mëdha financiare.

Klubi i Prodhuesve të Kosovës kërkon implementimin e menjëhershëm të pakos të rimëkëmbjes ekonomike, dhe përfshirjen e tërë sektorit privat në përgatitjen dhe implementimin e masave që do të dalin nga ky ligj.  Sektor ky i cili është duke u përballur me sfida të jashtëzakonshme  gjatë kohës së pandemisë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme