Kompania KIVO Kosova merr çmimin kryesor për kontribut në komunitet

Prishtinë | 31 Jan 2020 | 13:56 | Nga Ekonomia Online

Zyra e OKB-së në Kosovë, organizatat shtetërore dhe organizatat joqeveritare , i kanë ndarë qmimin kryesorë për kontribut kompanisë KIVO Kosova për kontributin e dhënë në komunitet.

“Kompania KIVO Kosova morri shpërblimin kryesor për kontributin e dhënë në komunitet përgjatë vitit 2019, të cilin e pranoi Drejtori i kësaj kompanie, Visar Ramajli. Kompania në fjalë u vlerësua më së miri nga paneli i jashtëm vlerësues, i përbërë nga përfaqësues të OJQ-ve, zyrës së OKB në Kosovë, dhe organizatave shtetërore. Kompania fituese e konsideron CSR si aktivitet kyç të çdo kompanie, dhe percepton Rrjetin CSR Kosova si mundësi për të bashkërenditur aktivitetet e saja në fushat prioritare me kompanitë tjera, duke rritur ndikimin pozitiv në shoqërinë tonë. #csrkosovo #CSRAëard2019”

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme