Konkurs punësimi në Ekonomia Online

Prishtinë | 27 Kor 2022 | 19:50 | Nga Ekonomia Online

Agjencia e lajmeve “Ekonomia Online” ka hapur konkurs për këto pozita:

  • Dy gazetarë/e
  • Dy kameramanë

Dërgoni një biografi të shkurtër (CV) në adresën elektronike: [email protected], duke specifikuar pozitën për të cilën aplikoni; ose silleni personalisht në zyrat e agjencisë në Prishtinë, adresa: Rr. “Mark Isaku”, Objekti 12 (afër Klubit të Boksit), Kati I, B2.

Për të dy pozitat preferohet përvojë pune së paku njëvjeçare.

Ata që konkurrojnë për gazetar, ju lutemi dërgoni gjithashtu një letër të shkurtër motivimi ose/dhe ndonjë shkrim tuajin të publikuar në medie.

Afati i fundit për aplikim është 02.08.2022.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme