Bashkë për çdo festë, Jaffa Champion uron festën e Bajramit!

Prishtinë | 02 Maj 2022 | 09:25 | Nga Ekonomia Online

Brendi i njohur i lëngjeve bio nga natyra, uron të gjithë besimtarët e fesë islame festën e Fitër Bajramit.

Duke uruar që agjërimi iu është pranuar të gjithë juve që sakrifikuat, urojmë që në familjet tuaja të mbizotëroj shëndeti, harmonia dhe paqja.

Jaffa Champion, si një ndër kompanitë e njohura të lëngjeve, do të jetë pjesë e festave tuaja si çdo herë. Bashkë me shijet e brendit botëror në çdo festë!

Të ngjashme