Festë e freski me Jaffa Champion!

Prishtinë | 08 Kor 2022 | 16:05 | Nga Ekonomia Online

Brendi botëror i lëngjeve Jaffa Champion uron të gjithë besimtarët musliman festën e Kurban Bajramit, me shpresë që shëndeti, paqja dhe
harmonia të mbizotëroj në shtëpitë tuaja.

Ku ka më mirë se në këtë festë, të freskohemi me lëngjet vendore bio dhe me shumë-llojshmëri shijesh?!

Që të keni një ditë sa më të këndshme dhe ushqimet e festës të ju shijojnë më së miri, shoqëroni ato me Jaffa Champion.

Me fat festa e Kurban Bajramit!

Të ngjashme