Freskia e frutave bio nga Jaffa Champion!

Prishtinë | 21 Qer 2022 | 09:42 | Nga Ekonomia Online

Frutat e stinës së verës janë burim i vitaminave dhe shëndetit, pasi ato na ofrojnë lëndë ushqyese.

Për më tepër janë shumë të pasura me kalori, për këtë arsye rekomandohen për benefite shëndetësore!

Mollë, dredhëz, portokall, fruta mali, qershi, vishnje, nektarinë, pjeshkë, limon e shumë shije të tjera të frutave bio i gjeni në lëngun Jaffa Champion.

Krejt çka ju mbetet juve është që të zgjedhni shijen e frutit të preferuar dhe të gjeni pikën më të afërt të furnizimit, dhe krejt në fund, të shijoni shijen freskuese.

Brendin Jaffa Champion, përveç që e gjeni me shije të ndryshme e gjeni poashtu në forma të ndryshme të paketimeve si: plasitkë, qelq, kanaqe, sport cap dhe cocktail.

Fruta e freski në Jaffa Champikon i ki!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme