Loja e madhe nga Nimi TV vazhdon! Edhe 4 vetura dhe një banesë deri në fund të vitit!

Prishtinë | 21 Kor 2022 | 22:37 | Nga Ekonomia Online

Loja shpërblyese e Nimi TV, e udhëhequr nga prezantuesi i njohur Ardit Gjebrea, vazhdon deri në fund të këtij viti. Për 4 muaj rresht do të dhurohen katër vetura Dacia Sandero, dhe një banesë në fund të vitit.

Nimi TV sjellë ndjenjën e shtëpisë tek diaspora shqiptare pasi është ofruesi më i madh i shërbimeve televizive, e cila në kuadër të partneritetit me platformat më të mëdha shqiptare DigitAlb, Tring dhe Artmotion ofron kanale të pafundme për preferencat e çdo familje shqiptare.

Përzgjedhja e fituesit të parë të veturës Dacia Sandero është shpallur me 9 korrik në Klan Kosova, dhe do të vazhdoj ngjashëm me tri veturat e tjera, në 4 muajt në vijim, dhe në fund të vitit të gjithë abonentët e periudhës nga fillimi i lojës shpërblyese deri në fund të vitit do të kenë shanse të jenë fitues të një Apartamenti!

Për t’u bërë pjesë e lojës është fare e thjeshtë. E gjitha që duhet të bëni është të abonoheni në pakon Prime & Digiprime të platformës Nimi TV për (6) gjashtë apo (12) dymbëdhjetë muaj.

Për të mësuar më shumë rreth datës dhe vendit së përzgjedhjes së fituesve me radhë, na ndiqni në rrjetet tona sociale Facebook dhe Instagram.

Opsioni më i mirë për familjet shqiptare në diasporë mbetet Nimi TV i cili ju ofron kënaqësi në përditshmëri dhe ju shpërblen në të njejtën kohë. Andaj, nxito dhe abonohu!

(Artikull i sponsorizuar)

Të ngjashme