PRINCE CAFFE shpërblen pjesëmarrësit e lojës shpërblyese HAP dhe FITO

Prishtinë | 09 Sht 2022 | 16:17 | Nga Ekonomia Online

Prince Caffe si prodhuesi më i madh i kafesë në të gjithë vendin dhe i pranishëm në më shumë se 25 shtete të botës, arrin që gjithmonë të sjellë risitë më të mëdha në tregun vendor, si për nga shijet më të reja dhe inovative por edhe duke qenë sa më afër konsumatorëve të tij në mënyra të ndryshme.

Për të gjithë adhuruesit e brendit të Prince Caffe është aktive loja shpërblyese, ku pjesëmarrës e kanë mundësinë të jenë të gjithë ata të cilët konsumojnë produkte të brendit të Prince Caffe.

Tashmë dihen edhe disa nga fituesit e muajit gusht, e që janë:

NASUF MUSTAFA – IPHONE 12 PRO MAX
SADRI DAKAJ – 20 EURO
FATMIR HOXHA – 10 EURO
DONJETA SHIJAKU – 10 EURO
GJERGJEF REXHEPI – 10 EURO
ENSAR MURSELI – 10 EURO
LEONIK MULAJ – 10 EURO
SERVERE BYTYQI – 10 EURO
BARIJE ADEMI – 5 EURO
HASHIM MEHMETI – 5 EURO
LUM PASHTRIKU – 5 EURO
VALBONA BYTYQI – 5 EURO
FATMIRE AJAZAJ – 5 EURO

Pra, mos humbni kohë, por nxitoni në dyqanin më të afërt – blini Prince Caffe, përgatitni nga një filxhan kafeje për veten dhe të dashurit tuaj dhe merrni pjesë në lojë, për të qenë edhe ju fitues i shumë shpërblimeve të dhuruara nga Prince Caffe. Sepse, dhuratat dhe risitë as këtë muaj nuk do të kenë të ndalur.

Të ngjashme