Rezervo pushimet përrallore në “Santa Quaranta” përmes “Sharr Travel”

Prishtinë | 27 Qer 2022 | 15:06 | Nga Ekonomia Online

Sharr Travel, lider në fushën e turizmit në Kosovë ka sjell për klientët e saj Hotel Santa Quaranta, njeri top hoteleve me të mira në Republikën e Shqipërisë

Hotel Santa Quaranta shtrihet buze plazhit të bukur në mes të qytetit të Sarandës dhe është njeri prej hoteleve më të kërkuara në ketë qytet të bukur turistik. Për vetëm 80 euro klientët e kompanisë “Sharr Travel”, ku në këtë çmim përfshihet mëngjesi dhe përdorimi i plazhit do të përjetoni momente të paharruara

Për të kapur ofertën ju mund të kontaktoni direkt në zyrat e kompanisë “Sharr Travel” në Prishtinë, Suharekë, Prizren, por edhe përmes numrave të telefonit që i gjeni më poshtë.

038/610-015

049/610-015

044/610-015

044/542-029

029/224-016

Të ngjashme