“Sharr Travel” zbret çmimin e biletave për 25 %

Prishtinë | 16 Qer 2022 | 13:04 | Nga Ekonomia Online

Kompania “Sharr Travel” e cila disponon flotën me moderne të autobusëve për të gjitha destinacionet turistike ne Shqipëri dhe Mal të Zi për klientët e saj ka ulur çmimin e biletave të autobusit për 25 %

Këto janë çmimet sipas destinacioneve:

Prishtinë – Velipojë – Prishtinë: 15€ bileta kthyese

Prishtinë – Durrës – Prishtinë: 15 Euro bileta kthyese

Prishtinë – Shëngjin – Prishtinë: 15 euro bileta kthyese

Prishtinë – Tiranë – Prishtinë: 20 euro bileta kthyese

Prishtinë – Sarandë – Ksamil – Prishtinë: 30 euro bileta kthyese

Prishtinë – Ulqin – Prishtinë: 20 euro bileta kthyese.

(Artikull i sponsorizuar)

Të ngjashme