Shije me plot benefite, Jaffa Champion Orange!

Prishtinë | 25 Gus 2022 | 17:21 | Nga Ekonomia Online

Lëngu i portokallit nga brendi Jaffa Champion është ndër lëngjet më të preferuara nga lëngjet e frutave.

Përveç shijes që është mjaft i shijshëm, Jaffa Champion portokall ka edhe një numër të madh të vetive pozitive si:

  • Është burim i pasur i vitaminës C. 
  • Stimulon sistemit imunitar. 
  • Lëngu i portokallit përmes Vitamines C vepron si një antioksidant.

Gjithash zvogëlon praninë dhe efektet e kolesterolit ‘të keq’ dhe rrit kolesterolin ‘e mirë’ në trupin tuaj dhe shumë përfitime tjera.

Juve ju mbetet vetëm të zgjidhni lëngun e Jaffa Champion Portokall në cilëndo pikë shitëse që keni afër, dhe pos shijes së jashtëzakonshme, përfitoni të gjitha benefitet e lartëcekura.

Shije me plot benefite, Jaffa Champion Orange.

(Artikull i sponsorizuar)

Të ngjashme