Studentët e Universitetit Ukshin Hoti vizitojnë Kompaninë Frutex

Prishtinë | 11 Nën 2021 | 16:38 | Nga Ekonomia Online

Studentët e Universitetit Ukshin Hoti kanë vizituar Kompaninë Frutex, të cilët kanë parë procesin e prodhimit të Golden Eagle.

Studentët vijnë nga drejtime të ndryshme të cilat kanë të bëjnë me punën e prodhimit.

Njoftimi i plotë:

Vizitë nga studentët e Universitetit Ukshin Hoti nga drejtimet:

  • Prodhimtari dhe inxhineri industriale në menaxhment
  • Prodhimtari dhe automatizim
  • Mekatronik
    Bashkë me Prof. Dr. Mirlind Bruçi, studentët u njoftuan me procesin e prodhimit të Golden Eagle dhe u informuan më shumë për rrugëtimin e kompanis Frutex.

Të ngjashme