Zgjedh shijen që don dhe freskohu me Jaffa Champion!

Prishtinë | 13 Maj 2022 | 09:56 | Nga Ekonomia Online

Ofrimi i cilësisë së lartë të pijeve bio dhe freskuese, duke u bazuar në praktikat më të mira ndërkombëtare ishte dhe vazhdon të mbetët objektiva kryesore e brendit Jaffa Champion.

Brend ky që përmes shijeve të llojllojshme ka sjell freskinë e pa-krahasueshme. Por, jo vetëm kaq.

Brendi i shijes botërore ndjek trendin e shijeve të reja. Krejt çka ju mbetet është vetëm të zgjidhni njërën nga këto shije: mollë, dredhëz, multivitamin, portokall, qershi, vishnje, limonadë, ice tea fruta mali dhe
shumë shije tjera.

Shija që të freskon është lëngu nga brendi Jaffa Champion!

Të ngjashme