Me Art Motion T’DHEZ ,BMW çdo muaj

Prishtinë | 26 Dhj 2018 | 12:06 | Nga Ekonomia Online

Artmotion nuk ka të ndalur, prej datës 15 Dhjetor vjen me lojën shpërblyese që do të na mbanë në emocione për 6 muaj. Çdo muaj BMW , TV Samsung, dhe 10 herë abonime falas.

Për të hyrë në lojë është shumë e thjeshtë. Abonohu me Pako Standard për një muaj dhe fito 1- kupon, për 6 muaj- 8 kupona dhe për 1 vit- 16 kupona. Kurse, me Pako Premium për 1 muaj- 2 kupona, 6 muaj- 16 kupona dhe shansat më të mëdha me abonimin një vjeçarë, 36 kupona, ku edhe mundësitë do të jenë edhe më të mëdha për tu bërë fitues. Vetura e ëndrrave BMW, mund të bëhet e juaja.

Loja shpërblyese do të zgjasë 6 muaj, deri më 30 Qershor, ku do të jipet edhe BMW e fundit. Tërheqja e shpërblimeve do të bëhet çdo muaj në Klan Kosova, në emisionin e pasditës.

Artmotion Tjetër Nivel

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme