Ministri Shala pjesëmarrës në Samitin e Ballkanit Perëndimor në Poloni

Prishtinë | 04 Kor 2019 | 11:22 | Nga Ekonomia Online

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala po merr pjesë në Samitin e Ballkanit Perëndimor, në Poloni, me ftesë të ministres së Ndërmarrësisë dhe Teknologjisë së Polonisë, Jadëiga Emileëicz, në kuadër të procesit të Berlinit, me qëllim të përforcimit të bashkëpunimit rajonal dhe avancimin e procesit të integrimit evropian.

Shala theksoi se ky samit paraqet një mundësi të jashtëzakonshme për Republikën e Kosovës për të zhvilluar diskutime në fushën e zhvillimit ekonomik, mbështetjen e Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme, rritjen e eksportit dhe investimeve të huaja.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme