Mundësi punësimi në Ekonomia Online

Prishtinë | 30 Tet 2020 | 12:05 | Nga Ekonomia Online

Agjencia e lajmeve “Ekonomia Online” ka hapur konkurs për këto pozita:

  • Një redaktor/e
  • Dy gazetarë/e
  • Dy kameramanë

Dërgoni një biografi të shkurtër (CV) në adresën elektronike: [email protected], duke specifikuar pozitën për të cilën aplikoni; ose silleni personalisht në zyrat e agjencisë në Prishtinë, adresa: Rr. “Mark Isaku”, Objekti 12 (afër Klubit të Boksit), Kati I, B2.

Për të tri pozitat kërkohet përvojë pune së paku njëvjeçare.

Gjithashtu, shkollimi i lartë kërkohet për dy pozitat e para, ndërsa përbën avantazh për pozitën e kameramanit.

Ata që konkurrojnë për redaktor dhe gazetar, ju lutemi dërgoni gjithashtu një letër të shkurtër motivimi ose/dhe ndonjë shkrim tuajin të publikuar në medie.

Afati i fundit për aplikim është 31.10.2020.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme