Murtezaj viziton Agjencinë e të Hyrave dhe Doganës në Angli

Prishtinë | 23 Sht 2019 | 09:07 | Nga Ekonomia Online

Me ftesë të Ambasadës së Britanisë së Madhe, një delegacion nga Administrata Tatimore e Kosovës i përberë nga Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj dhe disa nga bashkëpunëtoret e tij,  po qëndrojnë  për  vizitë zyrtare në Magjestia e Saj Agjencinë e të Hyrave dhe Doganës në Angli, me qëllim të marrjes së përvojave nga autoritetet britanike në rritjen e kapaciteteve  në njësinë e inteligjencës financiare në ATK, si dhe marrjen e praktikave në fushën e luftimit të evazionit dhe shmangies tatimore.

Kjo vizitë është realizuar në kuadër të komponentës së bashkëpunimit që kemi me Ambasadën e Britanisë së Madhe.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme