Nisin punimet e rrugës nacionale M2, Milloshevë – Mitrovicë

Prishtinë | 14 Maj 2018 | 10:02 | Nga

Kanë nisur në mëngjesin e kësaj të hëne punimet për ndërtimin e rrugës nacionale M2, Milloshevë- Mitrovicë.

Kjo ky segment nacional, quhet ”Rruga e Tre Heronjve Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha”.

Të pranishëm në ceremoninë e inaugurimit të nisjes së punimeve të kësaj rruge, ishin të pranishëm personalitete të larta shtetërore.

Nisin punimet e rrugës nacionale M2, Milloshevë – Mitrovicë (VIDEO)

Nisin punimet e rrugës nacionale M2, Milloshevë – Mitrovicë (VIDEO) ''Rruga e Tre Heronjve Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha''

Posted by Klan Kosova on Monday, May 14, 2018

Të ngjashme