Rukiqi: Tubimet elektorale i bëjnë të pavlera të gjitha masat kundër pandemisë

Prishtinë | 10 Jan 2021 | 21:49 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, i ka quajtur hipokrizi që gastronomisë iu vendosen masa kufizuese në emër të luftës kundër pandemisë, e nëpër tubime partiake këto ditë shihen dhjetëra persona të mbledhur në hapësira të mbyllura.

“Tubimet e fundit elektorale, me dhjetëra persona në hapësira të mbyllura, i bëjnë të pavlera, të gjitha masat kufizuese, për parandalimin e pandemisë”, është shprehur Rukiqi.

“Si mund të arsyetohet, tash e tutje, ndalesa për organizimin e ahengjeve dhe ngjarjeve? Si mund të arsyetohet kufizimi i orarit të punës?? Politikanët edhe qytetarët e tjerë janë të barabartë para ligjit. Hipokrizi e llojit të vet është që të njëjtit që premtojnë sundim të ligjit, të vazhdojnë natën dhe ditën ta shkelin ligjin”.

Të ngjashme