Shahini: Kosova ka nevojë për rimëkëmbje me veprime jo me premtime

Prishtinë | 18 Shk 2021 | 19:59 | Nga Ekonomia Online

Ekonomia ka nevojë për rimëkëmbje me veprime konkrete jo me premtime pa veprime. Ekonomia e Kosovës ka nevojë për rimëkëmbje me veprime konkrete.

Kështu ka deklaruar kreu i ABK Agim Shahini në 13 vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

“Kosova 13 vjet Shtet

Shteti i Kosovës është projekt kombëtar dhe astë nderkombët.

E vlersojmë cdo përpjekje të institucioneve të republikës së kosovës për të ecur me agjendën shtetrore përpara” tha ai. Po, në vlerësimin e tij

për shtetin qytetarin nxensin studentin puntorin fermerin biznesin invalidin pensionerin dhe ekonomin e vendit ende mbetet shumë për tu bër,qeveria e re të ketë prioritet mirqenie qytetare ekonomin dhe integrimin e kosovës drejt mekanizmave nderkombëtar për të forcuar themelet e shtetit më të ri në EU.”Shteti i Kosovës është projekt kombëtar dhe astë nderkombëtar i çmuar nga miqet nga SHBA NATO dhe EU të ruajm këtë përparsi si vler e rrall qe eshte ndertu mbi historin dhe sakrificen shekullore të shumë brezave që dhan më shume se ne por nuk e paten fatin të gëzojne sikur NE.

Ekonomia ka nevojë për rimëkëmbje me veprime konkrete jo me premtime pa veprime” tha Shahini.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme