Shala i kërkon ministrit maqedon t’i largojë barrierat ndaj produkteve kosovare

Prishtinë | 08 Gus 2019 | 13:13 | Nga Ekonomia Online

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka njoftuar se ka kërkuar nga ministrit i Ekonomisë të Maqedonisë së Veriut, të heq barrierat ndaj Kosovës.

Postimi:

Sot i kam dërguar letër ministrit të Ekonomisë të Maqedonisë së Veriut, z.Kreshnik Bekteshi dhe i kam kërkuar që sa më shpejt të largohen barrierat të cilat i ka vendosur ky shtet ndaj produkteve kosovare. Ndryshe ne do të shqyrtojmë masa reciprociteti për të gjitha prodhimet e Maqedonisë së Veriut që eksportohen në Kosovë.

Të ngjashme