Të ardhurat e gjigantëve të naftës në tremujorin e tretë të 2019-së bien për 56 për qind

Prishtinë | 02 Dhj 2019 | 13:52 | Nga Ekonomia Online

Dymbëdhjetë ndërmarrjet kryesore botërore të prodhimit të naftës regjistruan rënie në të ardhurat totale të tyre në tremujorin e tretë të vitit 2019, në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë.

Kompanitë e Shteteve të Bashkuara, ExxonMobil, Chevron, ConocoPhillips, Halliburton, Schlumberger, Baker Hughes, ajo britanike British BP, holaneze Royal Dutch Shell, kompania franceze Total S.A., italiane Eni, ajo e Rusisë Rosneft dhe norvegjezja Equinor regjistruan rënie në të ardhurat e tyre kolektive neto me 56.2 për qind krahasuar me vitin e kaluar.

Dymbëdhjetë ndërmarrjet kryesore botërore të prodhimit të naftës regjistruan rënie në të ardhurat totale të tyre në tremujorin e tretë të vitit 2019, në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë.

Kompanitë e Shteteve të Bashkuara, ExxonMobil, Chevron, ConocoPhillips, Halliburton, Schlumberger, Baker Hughes, ajo britanike British BP, holaneze Royal Dutch Shell, kompania franceze Total S.A., italiane Eni, ajo e Rusisë Rosneft dhe norvegjezja Equinor regjistruan rënie në të ardhurat e tyre kolektive neto me 56.2 për qind krahasuar me vitin e kaluar.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme