10 vendet që duhet vizituar më 2018, sipas Lonely Planet

Prishtinë | 17 Dhj 2017 | 18:44 | Nga

Gjiganti “Lonely Planet” ka publikuar listën me 10 vendet europiane, për t’u vizituar gjatë vitit 2018.

Mes shumë destiancioneve, përmenden edhe 2 të tilla në Gadishullin e Ballkanit, konkretisht në Malin e Zi dhe Kroaci.

“Lonely Planet” është botuesi më i madh i guidave turistike, nëpër të gjithë botën.

Është kthyer tashmë në një traditë, publikimi para çdo viti të ri, i destinacioneve të rekomandueshme turistike.

1. LE HAVRE, FRANCË

Image result for le havre france

2. PAPHOS, QIPRO

9. Paphos, Cyprus.

3. MOLDAVI

8. Moldova.

4. GJERMANIA VERIORE

7. Northern Germany.

5. ALENTEJO, PORTUGALI

6. The Alentejo, Portugal.

6. LEEDS, MBRETËRI E BASHKUAR

5. Leeds, UK.

7. VERIU I MALIT TË ZI

4. Northern Montenegro.

8. GALICIA, SPANJË

3. Galicia, Spain.

0. GOTLAND, SUEDI

2. Gotland, Sweden.

10. ZAGREB, KROACI

1. Zagreb, Croatia.

Të ngjashme