15 plazhet më të mira në Shqipëri

Prishtinë | 15 Qer 2019 | 21:41 | Nga Ekonomia Online

I titulluar “15 plazhet më të mira në Shqipëri – Guida 2019”, artikulli jep një pasqyrë të 15 plazhetve më të mira të Shqipërisë, duke nisur që nga Dhërmiu, Borshi, Pulëbardha, Lukova, Ksamili, Rana e Hedhun etj.

E më tej në artikull pamjet përkatëse të secilit prej plazheve, janë të shoqëruara edhe me përshkrimet karakteristike për secilin prej tyre.

Më poshtë iu njohim dhe sesi ‘Swedish Nomad’ i ka pasqyruar bukuritë mahnitëse të Shqipërisë:

GJIPE BEACH

GRAMA BAY

DHERMI BEACH

DRYMADES

LIVADHI BEACH

BORSH

LUKOVA BEACH

PULEBARDHA BEACH

MANGO BEACH

MIRROR BEACH

KSAMIL

PALASA BEACH

DURRËS

JALË BEACH

RANA E HEDHUN

Të ngjashme