Fshatrat turistike shqiptare që duhen t’i vizitoni patjetër (FOTO)

Tiranë | 12 Dhj 2016 | 12:35 | Nga

Shqipëria është një vend me pasuri të rralla natyrore.

Agjencia Kombëtare e Turizmit ka listuar fshatrat turistike shqiptare që nuk duhet t’i lini pa vizituar.

Bëhet fjalë për Thethin (Park kombëtar – Shkodër), Voskopojën (Korçë), Bënjën (Përmet), Linin (Pogradec), Dragotin (Tepelenë), Vunon (Vlorë), Valbonën (Parku kombëtar – Tropojë), Kallmetin (Lezhë), Petrelën (Tiranë) dhe Belshin (Elbasan).

Të ngjashme