Media Koreane pasqyron turizmin e Kosovës

Prishtinë | 14 Sht 2018 | 15:07 | Nga

Media Koreane, Petit Travel, i ka dedikuar hapësirë turizmit të Kosovës, duke bërë kështu thirrje që të vizitohet Kosova. Këtë e deklaroi Ministri i Zhvillimit Ekonomik (MZhE) Valdrin Lluka.

Ai në profilin e vet në “Facebook”, shkroi “Media Koreane, Petit Travel, duke e pasqyruar siç është më së miri kulturën, ushqimin dhe bukurinë e Kosovës përmes sloganit “Old, but new Kosovo!” Aziatikët përbëjnë më shumë se gjysmën e turistëve në botë, prandaj është treg që duhet të shikohet më vëmendje. Faleminderit Embassy of the Republic of Kosovo, Japan 駐日コソボ共和国大使館 për punën në këtë drejtim”, ka shkruar.

No automatic alt text available.Image may contain: outdoorNo automatic alt text available.No automatic alt text available.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme