National Geographic: Brezovica meriton më shumë vizitorë (Foto)

Prishtinë | 13 Kor 2016 | 13:33 | Nga

National Geographic publikon 10 vende të botës që duhet të kenë më shumë zhvillim turistik. Ndër 10 vendet u përmend edhe Kosova, gjegjësisht staza e skijimit në Brezovicë. Transmeton express.

Magazina më e madhe në botë për gjeografi “National Geographic” ka prezantuar 10 vendet më të bukura në botë që duhet të vizitohen nga turistët. Ndër këto 10 vende u përmend edhe Brezovica.

Së pari shkrimi fillon më prezantimin e vendit të Kosovës, e më pastaj tregohen arsyet se pse duhet vizituar Brezovica.

Pse ta vizitoni Brezovicën: Edhe pse shumë është shkruar për kulturën e kafeneve në Prishtinë, kryeqytetin e Kosovës, ne duam ta prezantojmë edhe jugun e Kosovës. Bukuritë e Malit të Sharrit të lënë pa frymë. Në këtë vend gjendet edhe staza e bukur e Brezovicës, aty ku mund të shijoni bukurinë përrallore dhe të skijoni në borën e Maleve të Sharrit, shkruan National Geographic, përcjell Gazeta Express.

Ndër vendet tjera të radhitura në këtë listë është Armenia, Nikaragua, Kanioni i Nepalit, qyteti i vjetër i Iranit, Uzbekistani, Shqipëria, Timor-Leste, Gjeorgjia, Tunizia./GazetaExpress/

Kosova – Brezovicë

Armenia

Nikaragua

Kanioni i Nepalit

Qyteti i vjetër i Iranit

Uzbekistani

Shqipëria

Timor-Leste

Gjeorgjia

Tunizia

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme