Vendet që do të mbesin pa rrymë

Prishtinë | 02 Maj 2018 | 17:09 | Nga

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04 dhe 05.05.2018 në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Kodra e Trimave 2-kulla (Kodi:13000010039) prej orës 09:00-12:00 dhe prej ores 13:00-17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Kodrës së Trimave.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Elteco, kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 04.05.2018 në NS 35/10kV Drenas do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shtrobullova (Kodi:16021004) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë,Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

2.

Më 04.05.2018 në NS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

· Trafofusha 35 kV e Transformatorit T-1 (Kodi:140160) prej orës 10:30 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbetet asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

3.

Më 04.05.2018 në NS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

· Trafofusha 10 kV e Transformatorit T-1 (Kodi:140160) prej orës 10:30 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbetet asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele

4.

Më 04.05.2018 në NS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

· Trafofusha 35 kV e Transformatorit T-2 (Kodi:140160) prej orës 12:30 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbesë asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

5.

Më 04.05.2018 në NS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

· Trafofusha 10 kV e Transformatorit T-2 (Kodi:140160) prej orës 12:30 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbetet asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

6.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Keqekolla-Hajkobilla (Kodi:14016004) prej orës 10:30 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

7.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Fabrika e ujit Alpeve (Kodi:14016005) prej orës 12:30 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: “Alpet” uji, Green Heat.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

8.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

· Dalja 35 kV Batllava (Kodi:140150) prej orës 14:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batllava, Gërdovci, Bellopoja, Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti, Ujësjellësi Rajonal Batllava, Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

9.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Keqekolla-Hajkobilla (Kodi:14016004) prej orës 10:30 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04.05.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Terrnafci (Kodi:74000012) prej orës 09:00-12:00 dhe prej ores 15:00-18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Mesme, Klina e Epërme, Klina e Ulët, Tërnavci dhe Kuçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin “Klinë e Ulët” Lot 5 2018.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 04.05.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Pataqani (Kodi:82000001) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve VHD 10/20 kV.

2.

Më 04.05.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Haxhi Jaha (Kodi:82000007) prej orës 10:30 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

3.

Më 04.05.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Komuna (Kodi:82000008) prej orës 12:30 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezrit Frashëri, rr.494 Bekim Sylka, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, rr.500 28 Nëntori, rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.515 Islam Krasniqi, rr.516 Vëllezërit Haradinaj,rr.520 Halil Thaqi, rr.521 Viktimat e Marsit, rr.522 Jahja Danuza, rr.523 Halil Hamza, rr.524 Kuvendi i Lezhës, rr.528 Fitim e Enver Duraku dhe rr.557 Bedri Berisha.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

4.

Më 04.05.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shkoza (Kodi:82000009) prej orës 14:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Condor SH.P.K., ” Kosova-Pack ” SH.P.K., Mulliri NPT”Vetoni”, ODS-Metal, ” Gender ” SH.P.K., N.T.SH,,Pista”, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.497 Shkelzen Krasniqi, rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

5.

Më 04.05.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Carralluka (Kodi:82082001) prej orës 11:00 deri ne ora 12:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime-Matje 10 kV.

6.

Më 04.05.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Spitali(TMK) (Kodi:82082003) prej orës 12:30 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali i Qytetit, rr.608 Hamdi Berisha.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime-matje 10 kV.

7.

Më 04.05.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dragobili (Kodi:82082006) prej orës 14:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime-Matje 10 kV.

8.

Më 03.05.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qyteti 2 (Kodi:82000004) prej orës 10:30 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.409 Sylejman Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezërit Frashëri, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.494 Bekim Sylka, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.497 Shkelzen Krasniqi, rr.500 28 Nëntori, rr.502 Sylejman Vokshi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.512 Ali Sokoli, rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezërit Frashëri, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.526 Rifat Dina, rr.527 Sabit Shabandula, rr.528 Fitim e Enver Duraku, rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, rr.530 Agim Kelmendi, rr.531 Selim Berisha, rr.532 Bekim Isma, rr.533 Sakip Bellaga, rr.534 Viktimat e Korrikut, rr.535 Prof.Hamdi Berisha,rr.540 Jeton e Besim Kabashi, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi, rr.546 Fahredin Hoxha, rr.547 Tafil Zyberi, rr.548 Mark Sopjani, rr.554 Viljam Voker, rr.555 Shkelzen Zllanoga, rr.557 Bedri Berisha, rr.558 Jahë Hoti, rr.608 Hamdi Berisha dhe rr.Luftëtari.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

9.

Më 03.05.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qendra Teknike (Kodi:82000005) prej orës 12:30 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Sylejamn Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.494 Bekim Sylka, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.499 Mustafë Ibishi, rr.500 28 Nëntori, rr.501 Xhevat Kasapi, rr.502 Sylejmon Vokshi, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Shotë Galica, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.510 Bujar Thaqi, rr.Sheh Hilmi Maliqi, rr.516 Vëllezërit Haradinaj, rr.517 Afrim Bajraktari, rr.519 Kullat Binjake, rr.520 Halit Thaqi, rr.521 Viktimat e Marsit, rr.532 Bekim Isma, rr.559 Isuf Berisha dhe rr.M.Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

10.

Më 03.05.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV 18 Nentori (Kodi:82000006) prej orës 14:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Plastika- AV ” SH.P.K.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

11.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Mirusha (Kodi:82082003) prej orës 11:00 deri ne ora 12:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime- matje 10 kV.

12.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Malisheva (Kodi:82082004) prej orës 12:30 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.535 Prof.Hamdi Berisha, rr.554 Viliam Voker, rr.601 Sheshi i Dëshmorëve, rr.602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, rr.603 Adem Jashari, rr.604 Imer Krasniqi, rr.605 Rilindja Kombëtare, rr.606 Pavarësia, rr.608 Hamdi Berisha, rr.610 Hizri Mazreku, rr.611 Jahir Mazreku. rr.612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumatorë), Senik (1 konsumator).

Arsyeja e ndërprerjes: Punime- matje 10 kV.

13.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Banja (Kodi:82082008) prej orës 14:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë, Gajrak.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime-Matje 10 kV

14.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi:80080007) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë) dhe Stubull.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i L.P degëzimi Stubull-Berjah dhe TS-ve te shtyllave.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 04.05.2018 në NS 110/10kV Kamenicë do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Strezovci (Kodi:62000005) prej orës 11:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë, ndërrimi i izolatorëve VHD.

2.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Vineksi (Kodi:61065010) prej orës 10:00 deri ne ora 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ambulanta, Vineksi dhe ETC.

Arsyeja e ndërprerjes: Montim i transformatorit torodoidalë.

3.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi:61065012) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1 .

Arsyeja e ndërprerjes: Montim i transformatorit torodoidalë.

4.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV F.Jeta (Kodi:61065013) prej orës 12:30 deri ne ora 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Ujit

Arsyeja e ndërprerjes: Montim i transformatorit torodoidalë.

5.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Pozhorani (Kodi:61065014) prej orës 13:30 deri në ora 14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 121Pompa(Zejna) TS.122 Pirraj Ts.123 Ramajt TS.124 Zukajt TS 125 Kulla TS.126 Alidemët TS.127 Alidemët TS.147 P(Shtëpia Private) TS.148 Gurthysi(Qerimi) TS.149 Pompa TS.150 Pozhoran TS.151 Novosell TS.152 TS. E fundit TS.153 Ramjan(Imria) 154 Ramjan P.(Zahir) Ts.155 Ramjan(Xhamija) TS.156 Ramjan (Shkolla) TS.157 Mulliri TS.158TS. i ri Zukajt Pozhoran TS.160 TS. Pirrajt Pozhoran TS.159TS. Pozhoran Dalja e Reja TS.162 TS.SH Fusha e Sportit

Arsyeja e ndërprerjes Montim i transformatorit torodoidalë.

6.

Më 03.05.2018 në NS 110/10kV Kamenicë do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Koretini (Kodi:62000017) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Koretinë Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellsi Korinjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i bazave dhe siguresave dhe ndërrim i ormanit të tensionit të ulët.

7.

Më 04.05.2018 në NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Sllatina (Kodi:61065002) prej orës 10:00 deri në ora 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Terstenik, Muhader, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë, Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Montim i transformatorit torodoidalë.

8.

Më 04.05.2018 në NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Stacionari (Kodi:61065003) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banja e Kllokotit, Banja Nëna Naile, Mulliri Tina Fabrika e ujit.

Arsyeja e ndërprerjes: Montim i transformatorit torodoidaë.

9.

Më 04.05.2018 në NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kllokoti (Kodi:61065004) prej orës 12:30 deri ne ora 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fsahtrat: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.

Arsyeja e ndërprerjes: Montim i transformatorit torodoidalë.

10.

Më 04.05.2018 në NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Industriali-Kllokot (Kodi:61065005) prej orës 13:30 deri ne ora 14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mogillë, një pjesë e Vitisë, te Zahirët, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fab.Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq dhe Bujku.

Arsyeja e ndërprerjes: Montim i transformatorit torodoidalë.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 04.05.2018 në NS 110/10kV Istog do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dubrava (Kodi:54000006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogërll dhe Cerkolez.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe ndërrim i shtyllave te kalbura.

2.

Më 04.05.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qyteti 2 (Kodi:51000013) prej orës 12:30 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ramiz Sadiku 1 dhe 2, TS 8/2, Hamam Xhamia, Buçuku -kompleks banimi, Qendra zejtare, Hazba 2, DD I, DD II, TS 8/1.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

3.

Më 04.05.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi:51000014) prej orës 10:30 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kosovatransi, Spitali I vjeter,Luftetaret, Hekurudha-Banesat, Te tregu, TS 8/1, Investment Group.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

4.

Më 04.05.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dukagjini (Kodi:51000011) prej orës 14:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtypshkronja Dugagjini dhe Hotel Dugagjini.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

5.

Më 03.05.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi:51000010) prej orës 10:30 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

6.

Më 03.05.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dardania 1 (Kodi:51000001) prej orës 12:30 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dusha, Mugoshi, Dardania 1, Dardanija 3 dhe Dardanija 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

7.

Më 03.05.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Parku (Kodi:51000002) prej orës 14:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Karagaqi 3/2. 3/1, Parku 2 .3/3, Teatri, Zatra1dhe Shkëlzen Hadërgjonaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

8.

Më 03.05.2018 në NS 35/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

·Dalja 10 kV Rugova (Kodi:50051006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04.05.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme