A mund t’i gjeni gabimet në këto foto brenda një minute?

Prishtinë | 04 Tet 2018 | 21:50 | Nga Ekonomia Online

Falë vëmendjes së tij ndaj detajeve, Sherlock Holmes ia doli të zgjidhte krimet që dukeshin pa zgjidhje.
Aftësia për të parë edhe detajet më të vogla është mjaft e dobishme. Në këtë artikull, do të gjeni disa foto që nuk kërkojnë njohuri në matematikë ose shkencë, por që sfidojnë vëmendjen tuaj.

Ky test u krijua me ndihmën e disa ilustratorëve dhe tregon se sa i vëmendshëm jeni. Çdo fotografi përmban një gabim. Sa shpejt mund ta gjeni atë?

1. Trafiku rrugor

A e gjetët gabimin? Nëse jo, këtu ishte.

2. Tavolina

A e gjetët gabimin? Nëse jo, këtu ishte.

3. Autobusi (ky ilustrim i ka dy gabime)

A e gjetët gabimin? Nëse jo, këtu ishte.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme