Jeta nga 12 vjeç deri në martesë, përmes selfive (Video)

Prishtinë | 08 Sht 2017 | 12:59 | Nga

Fotografitë selfie po që janë bërë pjesë e pandarë e jetës sonë të përditshme.

Pothuajse nuk kalon asnjë ditë pa bërë ndonjë foto të tillë edhe ndoshta veç për ta mbajtur si kujtim nëpër telefonat tanë celularë. Por, janë të rrallë ata që mund të fotografohen në pozë të njëjtë për secilën ditë dhe për disa vjet me radhë.

Në videon e mëposhtme mund të shihni Hugo Cornellier, një djalë të ri, i cili i ka shkrepur fotografi vetes që nga mosha 12-vjeçare e deri në ditën e martesës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme