Kur like është vetëm like, dhe kur do të thotë se i pëlqeni?!

Prishtinë | 20 Shk 2018 | 23:00 | Nga

Qëkur era e rrjeteve shoqërore u bë dominuese, kjo pyetje gjithnjë e më shumë po i mundon femrat në tërë botën. Ndërsa përgjigjet arrijnë me shembujt pasues…

Ai: Vë zemra në foton tuaj në sallatë me kalori të ulët në Instagram.
Çfarë do të thotë kjo: I pëlqen se si e përdor Walden filtrin.

Ai: Ka sulmuar inbox-in tuaj me llomotitje mbi kombinimet kimike në ushqim.
Çfarë do të thotë kjo: Na vjen keq. Duket që ai vetëm dëshiron që të shtiret i mençur.

Ai: Ju ka pranuar në Snapchat.

Çfarë do të thotë kjo: Shanse për lidhje? Të dobëta. Shanse që do t’ju dërgojë foto të penisit të vet? Për një sekondë.

Ai: Ka përcjellë shakanë e pavend tuajën me emotikonin i cili qanë me lot.
Çfarë do të thotë kjo: Totalisht është i dashuruar me ju.

Ai: Ja ku shkruar porosi përkrahjeje në statusin tuaj “Ditë e tmerrshme në punë”.
Çfarë do të thotë kjo: Nëse nuk e doni, ai do të vyshket nga vuajtja.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme