Mësuesja i dërgon gabimisht foto nudo nxënësit (Foto+18)

Prishtinë | 20 Shk 2017 | 10:37 | Nga

Një i ri i quajtur Pedrito ishte gati për të bërë punët e tij të përditshme, kur papritmas drita u ndez në telefonin e tij celular.

Ishte zëri tipik i Facebook Messenger kur vjen një mesazh dhe ai e identifikoi çuditshëm dërguesin.

Në fillim të semestrit mësuesja u merr numrat e celularit të gjithëve dhe Pedritos në veçanti për ta informuar dhe mbajtur në kontakt në lidhje me shkollën.

Por kjo pasdite, e habiti krejtësisht të riun kur pa se çfarë i ka dërguar mësuesja. “Ç’kemi bukurosh, a do të tjera?” thoshte mesazhi i parë i dërguar nga mësuesja me një foto bashkëngjitur,e cila kujtonte se ia dërgonte dikujt tjetër.

“Sigurisht”, iu përgjigj Pedro. Mësuesja ende beson se fotoja është dërguar në një person tjetër, ndaj i dërgon dhe një foto me tekst: “Mezi po pres që të të shoh sonte”.

Me sa duket Pedrito nuk donte ta vazhdonte lojën e bisedës dhe u përgjigj.

“Uh, faleminderit, por unë mendoj se ju keni ngatërruar numrin sepse po flisni me X (i riu ka mbetur anonim), nxënës i klasës tuaj”.
Mësuesja filloi të dëshpërohet dhe menjëherë shkruan: “Oh m*tin, të lutem fshiji këto foto. Nëse e bën dhe nuk i tregon në universitet të premtoj se do të të jap një A në klasë. Dhe as mos hajde në mësim”.

“Patjetër, edhe një gjë…” i shkruan djali.

“Çdo gjë”, ia kthen mësuesja.

“Thjesht doja të thosha që mbeta pa fjalë nga ajo që pashë”, përfundon ai. Në fund të semestrit, mësuesja e kishte mbajtur fjalën.

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme