Shet divanin përmes internetit, shfaq pa dashje…

Prishtine | 20 Qer 2016 | 14:26 | Nga

Një grua nga Mançesteri i Anglisë, i kishte ngarkuar fotografitë e divanit, në një ueb-faqe për shitjen e gjësendeve të përdorura.

Por, Jessica O’Brien nuk kishte pasur kujdes, dhe e kishte përfshirë edhe një fotografi, ku e shfaqte gjoksin e zhveshur.

Jo çuditërisht, ajo ka marrë shumë vëmendje, dhe është kontaktuar menjëherë, për të blerë divanin që kushtonte 400 funte.

 Mirëpo, të gjithë i kanë bërë pyetje shtesë, pos për mobilien me ngjyrë të bardhë dhe jastëk të gjelbër.

“Më vjen keq, u nguta dhe e postova edhe një fotografi tjetër”, ka shkruar në llogarinë e saj O’Brien, pasi ndodhi kjo ngatërresë.

Plasimi i bërë në ueb-faqen për shitje, është hequr nga administratori, për shkak të përmbajtjes jo të duhur.

Jessica Jane O'Brien tried to sell her settee on Facebook and accidentally posted a picture of her boobs Taken from Facebook without permission https://www.facebook.com/jessica.obrien.733/photos?source_ref=pb_friends_tl check with legal before usage

Të ngjashme