1.5 milionë të infektuar në gjithë botën me Coronavirus

Prishtinë | 09 Pri 2020 | 07:46 | Nga Ekonomia Online

Sipas Universitetit Johns Hopkins numri i përgjitshëm i personave të prekur me Covid-19 në botë është 1,500,830.

Ndërsa i të vdekurve ka shkuar në 87,706 dhe i të shëruarëve 317,855. SHBA-ja ka numrin më të madh të të prekurve me 423,135 pacientë. Ndërsa numrin më të madh të vdekjeve e mban Italia me 17,669 dhe më të shëruarëve Kina me 77,567.

Ndërsa në Kosovë deri tani janë shfaqur 184 raste me Covid-19.

Të ngjashme