Binjakët ribashkohen pas një viti pasi u ndanë nga Covid-19

Prishtinë | 20 Qer 2021 | 11:51 | Nga Ekonomia Online

Minnie Walsh dhe Patrick Speed, nga Hull dhe East Yorkshire, janë shumë të lumtur, pasi janë bashkuar pas më shumë se një viti pas ndarjes si pasojë e pandemisë COVID-19.

Para pandemisë, 92 vjeçarët, të cilët të dy janë të martuar, kishin kaluar tërë jetën afër njëri-tjetrit përveç një periudhe dy-vjeçare kur Patrick shkoi në Indi gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Binjakët u bashkuan në shtëpinë e kujdesit Saltshouse Haven në Hull në fillim të kësaj jave pasi të dyve iu dhanë vaksinat kundër COVID-19.

“Jeta është kthyer në normalitet tani pasi ne gjithmonë kemi qenë së bashku dhe gjithmonë kemi jetuar afër së bashku, kemi lindur së bashku dhe jemi përsëri së bashku”, tha Patrick.

Ishte një ribashkim emocional për binjakët që gjetën përvojën e të qenit larg për një kohë kaq të gjatë.

Të ngjashme