Dy policë francezë dënohen me shtatë vjet burgim për përdhunimin e një turiste

Prishtinë | 01 Shk 2019 | 08:43 | Nga Ekonomia Online

Dy policë francezë janë dënuar me shtatë vjet burgim për përdhunimin e një gruaje kanadeze në selinë e policisë së Parisit.

Emily Spanton, 39 vjeç, ka hequr dorë nga e drejta e saj për anonimitet në këtë rast.

Ajo i tha gjykatës se i takoi burrat në një bar në natën e 22 prillit tës vitit 2014.

Atje, Antoine Quirin, 40 vjeç dhe Nicolas Redouane, 49 vjeç, të dy anëtarë të njësisë anti-bande të elitës BRI përdhunuan Spantonin.

Kanadezja tha se ajo ishte përdhunuar nga tre burra, por ndërsa ADN-ja për një të tretë u gjet, ai nuk u identifikuan asnjëherë.

“Sapo hoqa dorë, thjesht doja që ajo të mbaronte”, tha Spanton në dëshminë e saj.

Ajo i tha oficerëve të policisë se ishte përdhunuar ndërsa po largohej nga ndërtesa e policisë, por tha se ajo ishte trajtuar si një e dehur dhe ajo ka kërkuar që të shkonte në shtëpi.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme