Faqet e para të gazetave ndërkombëtare pas 11 shtatorit 2001

Prishtinë | 11 Sht 2021 | 08:19 | Nga Ekonomia Online

Fotot dhe titujt në faqen e parë të gazetave në të gjithë botën raportuan sulmin në kullat binjake 20 vjet më parë.

Faqet historike, të stampuara në kujtesën e atyre që jetuan ato ditë.

Po ju sjellim një kolazh me foto nga titujt që hapën faqet e gazetave ndërkombëtare të asaj dite.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme