Gjashtë persona tjerë janë testuar për Coronavirus në Maqedoni, në mesin e tyre edhe një doktor

Prishtinë | 14 Mar 2020 | 11:07 | Nga Ekonomia Online

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë informon se për momentin janë testuar gjashtë persona për Coronaviurs në Dibër.

Prej tyre, katër kanë pasur kontakt me të infektuarit tjerë në Dibër. Një doktor epidemiolog dhe një teknik laboratori gjithashtu nga Dibra, të cilët ishin pa simptoma janë testuar për Coronavirus.

Për coronavirus janë testuar edhe një shtetas i huaj në Qendrën për Shëndet Publik në Manastir.

Priten publikimi i rezultateve të tyre.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme