Gjendet një bombë e pashpërthyer e Luftës së Dytë Botërore, bllokohen disa rrugë në Londër

Prishtinë | 14 Dhj 2019 | 17:45 | Nga Ekonomia Online

Një bombë e Luftës së Dytë Botërore është zbuluar nga ekuipazhet e ndërtimit që ndërtojnë një ‘super kanalizim’ të ri nën lumin Thames.

Pajisja e pashpërthyer u zbulua nga inxhinierë të cilët po punojnë në vendin e ndërtimit të Tideway Project në Chelsea, në perëndim të Londrës.

Rruga kryesore pranë Muzeut të Ushtrisë Kombëtare, dhe përballë Parkut Battersea, është e mbyllur në të dy drejtimet.

Zona është afër Spitalit Royal Chelsea dhe deri më tash nuk ka ndodhur asnjë evakuim.

Një zëdhënës i policisë tha: ‘Policia u thirr në orën 9.30 të mëngjesit të shtunën të kohës lokale pas zbulimit të asaj që besohet të jetë një bombë e Luftës së Dytë Botërore.

“Shërbimet e urgjencës janë duke marrë pjesë. Kordoni është vendosur dhe një numër rrugësh përreth janë mbyllur për trafik”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme