Hillary Clinton kërkon mocion mosbesimi ndaj Donald Trump

Prishtinë | 25 Sht 2019 | 16:34 | Nga Ekonomia Online

Ish-sekretarja amerikane e shtetit, Hillary Clinton, ka kërkuar mocion mosbesimi ndaj presidentit të Shteteve të Bashkuara, Donald Trump.

Clinton ka thënë se Trump i ka tradhtuar Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

“Presidenti i Shteteve të Bashkuara ka tradhtuar vendin tonë. Kjo nuk është një deklaratë politike – është një realitet i ashpër dhe ne duhet të veprojmë”.

“Ai është një kërcënim i qartë për gjërat që neve na mbajnë të fortë dhe të lirë. Unë e mbështes mocionin për mosbesim ndaj tij”.

Të ngjashme