Ish-kryepeshkopi thotë se Mbretëreshës nuk i pëlqenin shërbimet e mërzitshme të kishës

Prishtinë | 18 Sht 2022 | 10:30 | Nga Ekonomia Online

Ju do të dëgjoni një shërbim tradicional të Kishës së Anglisë dhe zërat engjëllorë të korit në funeralin shtetëror nesër në Westminster Abbey, thotë ish-kryepeshkopi i Jorkut, John Sentamu, të dielën.

Mbretëresha nuk donte shërbime të gjata dhe të mërzitshme thotë Sentamu, derisa shton se kongregacioni dhe shikuesit do të “ngrihen”.

Sentamu tregon se ai ishte i përfshirë në planifikimin e shërbimit funeral për 20 vjet – siç kanë qenë të gjithë kryepeshkopët e mëparshëm të Yorkut dhe Canterburyt.

Të ngjashme