Lotaria në kërkim të personit që fitoi 2 4 milionë euro para dy muajve, nuk u lajmërua për paratë

Prishtinë | 27 Tet 2021 | 08:27 | Nga Ekonomia Online

Lotaria gjermane është në kërkim të një fituesi që ka fituar 2.4 milionë euro rreth dy muaj më parë dhe ende nuk është paraqitur.

“Westlotto” në Munster publikoi këtë informacion të martën, transmeton revista Fenix.

“Ne do të bëjmë gjithçka që është e mundur për të gjetur fituesin dhe për t’i dhënë atij çmimin e tij,” tha një zëdhënës i Westlotta.

Punonjësit e Westlott në Munster u kërkuan klientëve të tyre të shikonin biletat e vjetra të lotarisë.

Ata supozojnë se milioneri i ri vjen nga zona e Ruhrit, ku është paguar bileta e lotarisë më 25 gusht.

Të ngjashme