Mbretëresha Elizabeth kërkon punëtor

Prishtinë | 11 Jan 2022 | 13:54 | Nga Ekonomia Online

Mbretëresha Elizabeth kërkon një punëtor me pagë 26 mijë euro në vit. Ajo është në kërkim të punëtorëve cilësorë që do të kujdesen për të dhe familjen e saj.

Njoftimi u bë pasi një djalë i armatosur sulmoi kështjellën Windsor. Ajo u publikua në faqen zyrtare të Shtëpisë Mbretërore. Ata janë të gatshëm të ndajnë 26 mijë e 800 euro paga vjetore nga pallati.

Personi do të punojë 38 orë, 7 ditët e javës.

“Si oficer sigurie, roli juaj do të jetë të mbështesni ekipin për ta bërë Pallatin Kensington një vend të sigurt dhe të sigurt për të punuar dhe vizituar. Detyrat do të përfshijnë elementët tradicionalë të kontrollit të aksesit, patrullimit, përcjelljes së turneve, mbikëqyrjes video, monitorimit të sigurisë, hapjes dhe mbylljes së pronave dhe gatishmërinë për të ndihmuar vizitorët tanë të shijojnë një përvojë të paharrueshme në çfarëdo mënyre. Për shkak se është një rol mbështetës, skema juaj e ndërrimit ndonjëherë mund të jetë ad hoc dhe do të përfshijë punën e ditës dhe të natës në një rotacion shtatë-ditor”, thuhet në njoftim.

“Kjo është një mundësi fantastike për t’u bërë pjesë e historisë 300-vjeçare të Kensington Palace dhe për të ndihmuar në realizimin e historive tona magjepsëse për të gjithë mysafirët tanë, çdo ditë,” thuhej tutje në shpalljen e punës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme