Me ardhjen e variantit Delta kthehen edhe masat kundër Covid-19 në ShBA

Prishtinë | 27 Kor 2021 | 09:00 | Nga Ekonomia Online

Varianti Delta ka ringjallur ankthin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për pandeminë, duke vonuar planet për të zbutur masat anti-COVID.

Kufizimet ndërkombëtare të udhëtimit do të mbeten në fuqi gjatë verës.

Zyrtarët federalë të shëndetësisë thanë se qeveria mund të përmirësojë udhëzimet e saj mbi maskat.

Dhe, veçmas, qyteti i Nju Jorkut, shteti i Kalifornisë dhe Departamenti i Çështjeve të Veteranëve njoftuan të gjitha planet për t’ i bërë vaksinat e obligueshme për punonjësit publik, raporton The Economist.

Të ngjashme