Ndërhyn helikopteri për shuarjen e flakëve në Kaninë të Vlorës, rrezikohen banesat

Prishtinë | 22 Sht 2022 | 15:24 | Nga Ekonomia Online

Zjarri ka përfshirë një sipërfaqe të konsiderueshme në Kaninë të Vlorës.

Zjarri ka rënë në zonën e Bishtit të Kalldrëmit e më pas ka shkuar në zonën e Kaninës.

Për lokalizimin dhe shuarjen e flakëve janë angazhuar tre mjete zjarrfikëse. Sipas tyre zjarri ka marrë përmasa të mëdha e po djeg ullinj e toka të fshatit.

Gjithashtu është angazhuar edhe një helikopter, me të cilin po merret uji i detit për t’u përdorur në shuarjen e flakëve.

Të ngjashme