Po të mbahej edhe një referundum, britanikët kundër largimit nga BE-ja

Prishtinë | 17 Jan 2019 | 13:38 | Nga Ekonomia Online

Nëse referendumi për largimin nga BE do të organizohej serish në Britani, 56 për qind e qytetarëve do të votonin për bllokun evropian, që është përqindja më e lartë që nga shpallja e Brexit në vitin 2016, tregon sondazhi i fundit i YuGov.

Rezultatet e sondazhit, të porositur nga fushata për një referendum të ri, tregojnë se 56 për qind do të votonin kundër daljes së vendit nga BE dhe 44 për qind do të ishin pro ose të pavendosur.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme