Shtetasit shqiptarë, 144 orë tranzit në Pekin pa viza

Prishtinë | 05 Shk 2018 | 09:00 | Nga

Shqipëria vendoset në mesin e 53 vendeve, shtetasit e të cilëve mund të qëndrojnë tranzit në Pekin deri në 144 orë pa qenë nevoja për t’u pajisur me vizë hyrëse.

Lajmi është bërë i ditur nga Ambasada e Shqipërisë në Pekin, sipas atsh. Qëndrimi 144-orësh pa politikën e vizave u jep kohën e nevojshme qytetarëve shqiptarë në Pekin, për aktivitete afatshkurtra, duke përfshirë udhëtime, konventa biznesi dhe ekspozita dhe vizita familjare, duke promovuar kështu zhvillimin e tregut të turizmit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme