Qeni ec i përlotur në rrugën që e kalonte me “gjyshen”

Prishtinë | 05 Pri 2021 | 21:59 | Nga Ekonomia Online

E ashtuquajtura “gjyshe” e qenit Jindol ka vdekur, mirëpo qeni vazhdon ta bëjë rrugën që e bënte me të.

Qeni madje edhe nëpër shi e ecë po të njëjtën rrugë që e ecte me gjyshen e vet.

Madje në disa momente familjarët kishin provuar ta ndalonin që të mos ecte nëpër atë rrugë në kohëra të këqija, por ai do ta gjente një mënyrë për të ikur.

Jindol dhe gruaja plakë kishin qenë shumë të lidhur me njëri-tjetrin dhe këtë e vërteton vetë videoja më poshtë.

Të ngjashme