22 kandidatë për Kushtetuesen, mes tyre edhe emra të njohur për publikun

Prishtinë | 27 Shk 2018 | 14:23 | Nga

Janë 22 emra që i janë përgjigjur thirrjes së Presidentit të Republikës për plotësimin e një vendi vakant si gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese.

Lista është publikuar në faqen zyrtare të Presidencës dhe ajo që bie në sy është se në të janë disa emra të njohur për publikun.Njëri është ish-kryeprokurori i vendit, Theodhori Sollaku, apo ish-kreu i KQZ-së, tashmë nënkryetar në këtë institucion, Denar Biba, por edhe Rovena Gashi, drejtuesja në Prokurorinë e Përgjithshme e sektorit të dekriminalizimit, e shkarkuar nga Arta Marku.

Z. Alban Brati
Z. Avni Shehu
Z. Besnik Muçi
Z. Dedë Kasneci
Z. Denar Biba
Z. Gëzim Allaraj
Z. Ilir Mustafaj
Z. Ilir Panda
Z. Kristaq Traja
Z. Luan Dervishi
Z. Petrit Kaja
Z. Rexhep Bekteshi
Z. Sinan Tafaj
Z. Theodhor Sollaku
Z. Vladimir Gërmenji
Znj. Ardita Alsula
Znj. Arta Vorpsi
Znj. Elsa Toska
Znj. Regleta Panajoti
Znj. Rovena Gashi
Znj. Valbona Bala
Znj. Zhaklina Peto

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme