Investime në arsim, 109 godina të reja në gjithë vendin

Prishtinë | 14 Maj 2018 | 09:32 | Nga

Kryeministri Edi Rama bën publike një hartë që tregon investimet do të kryeje qeveria shqiptare në arsim.

Janë në total 109 godina të reja që përfshin 50 shkolla, 6 kopshte, 52 terrene sportive dhe 1 pallat sporti.

“MIRËMËNGJES

dhe me hartën e miratuar për financimin e rindërtimit këtë vit të 50 shkollave, 6 kopshteve, 52 terreneve sportive, 1 Pallati Sporti dhe një fushe sportive të përmasave olimpike, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama.

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme